Style Switcher

Layout type

Menu type

Sticky menu

Header style

Header 1

Footer style

Footer 1

Background for boxed layout

Color

Background color:Hoe vraagt u uw tracking aan?

Hoe vraagt u uw tracking aan?

U kunt uw tracking platform verkrijgen in 5 stappen

Contacteer ons via email of telefoon

U kan ons steeds bereiken via het contactformulier, emailadres of telefoonnummer.

Demo en analyse ter plaatse

Onze potentiële klanten kunnen genieten van een demo ter plaatse als ook een analyse van hun wagenpark.

Offerte op maat en volgens volume

Wanneer een bepaalde hoeveelheid voertuigen moeten geobserveerd worden met een trackingsysteem, kunnen wij hiervoor ook een aangepaste offerte opmaken.

Installatie en oplevering

Het trackingsysteem wordt op voorhand geprogrammeerd. De inbouw van het systeem wordt in overleg gedaan met de klant.

U bent online

U bent aangesloten op ons platform en volgt al uw voertuigen of bezittingen in een oogwenk.

Contacteer ons via email of telefoon

U kan ons steeds bereiken via ons contactformulier, emailadres of telefoonnummer. Aan de hand van deze kennismaking proberen wij u de nodig initiële informatie te bezorgen hoe ons eenvoudig trackingplatform in elkaar zit.  We bekijken welk product best past volgens het voertuig dat je in je bezit hebt (caravan, mobiele compressor unit, elektrische groep, quad, bus, auto bestelwagen, enz.)

Demo en analyse ter plaatse

Onze potentiële klanten kunnen genieten van een demo ter plaatse als ook een analyse van hun wagenpark. We proberen uw op een eenvoudige wijze alle mogelijkheden uit te leggen hoe een tracker zijn informatie verstuurt en wat je met al die informatie kan doen op ons platform. De werking van het systeem kennen is belangrijk.

Offerte op maat en volgens volume

Wanneer een bepaalde hoeveelheid voertuigen moeten geobserveerd worden met een trackingsysteem, kunnen wij hiervoor ook een aangepaste offerte opmaken. Zo proberen we een betaalbare oplossing te creëren met een zeer korte “return on investment”. Bepaalde voertuigen hebben andere wensen waarbij de GPS-modules dienen als anti diefstal alarmering. Hierbij worden SMS berichten verstuurd. Deze SMS bundels kunnen ook bij ons aangekocht worden.

Installatie en oplevering

Het trackingsysteem wordt op voorhand geprogrammeerd. De inbouw van het systeem wordt in overleg gedaan met de klant. Onze eigen installateurs weten voor de verschillende types en merken waar de plaatsing van de module het best gebeurt.  In overleg met de garage van de klant of de fabrikant van de voertuigen zorgen wij voor een vlekkeloze oplevering. Onze programmeur komt ter plaatse om het systeem operationeel te zetten en toont u wegwijs!

U bent online

U bent aangesloten op ons platform en volgt al uw voertuigen of bezittingen in een oogwenk. Maak rapporten van je dag of weekritten zodoende gemakkelijk facturatie te kunnen doen van uw projecten. Word op te hoogte gebracht wanneer uw voertuig op service controle moet, controleer het rijgedrag van uw werknemers, controleer de temperaturen van uw koelcellen, enz.