Style Switcher

Layout type

Menu type

Sticky menu

Header style

Header 1

Footer style

Footer 1

Background for boxed layout

Color

Background color:Frequently Asked Questions

FAQ

Hier kunt u antwoord vinden op heel wat vragen

Alle voertuigen of apparaten met stroomvoorziening (batterij). Motorvoertuig, caravan, quad en werkmachines,auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en boten.

Onze gps modules worden geplaatst in uw voertuig en gekoppeld aan een stroombron.

Van zodra de tracker actief is, kan u via ons online platform de trackers volgen. Iedere klant krijgt een login toegewezen zodat enkel hij op het platform kan inloggen.

Door middel van een ingebouwde gps antenne in de tracker worden posities bepaald en verstuurd via onze Europese simkaarten naar het platform.

U hoeft dus nergens software te installeren en kan op gelijke welke PC of mobiel toestel uw voertuigen volgen.

Maak handige rapporten om informatie te verzamelen!

Ons track and trace systeem wordt uitgevoerd met een Europese simkaart.

Hierdoor heeft u een vaste prijs voor gans Europa en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u België verlaat. Deze simkaarten zoeken steeds de beste connectie en kunnen dus alle providers gebruiken.

U kan op twee manieren uw brandstofverbruik in kaart brengen.

1. Door middel van een montage van een analoge brandstofmeter, kan u exact het brandstofverbruik weten van uw voertuig. In samenspraak met uw garagebedrijf kunnen wij deze toepassing realiseren. Zo kan u steeds de jaarlijkse voertuig kost tot in detail kennen en zou u in kunnen ingrijpen bij hoge kosten.

2. Ons platform voorziet ook de mogelijkheid om een aantal parameters op te geven om je een indicatie te geven over je jaarlijkse brandstof kost. Deze meting geeft een goede indicatie over de jaarlijkse kost van je voertuig!